Jag ska göra dig så lycklig av Anne B. Ragde

Nummer: 1463
Titel:
Jag ska göra dig så lycklig
Författare: Anne B. Ragde
Förlag: Forum
Utgivningsår: 2011/2012
ISBN: 978-91-37-13774-2
Betyg: 5 av 5


Om boken:

1965: Bland hemmafruar och förvärvsarbetande familjefäder i ett bostadshus i Trondheim råder osviklig framtidstro. Nya uppfinningar förenklar hushållsarbetet för kvinnorna, nya karriärmöjligheter öppnar sig för männen och den yngre generationen förtrollas av den nya popkulturens idoler och idéer. Åtta familjer bor tätt inpå varandra och tycks dela samma ljusa framtid – med hempermanent, TV-kannor och pulversoppor, men också med social kontroll, avundsjuka och människor som inte hittar sin plats i det nya samhälle som växer fram.

Min åsikt:
Underhållande, målande och fängslande.

Köp boken:
Boken finns bland annat på Bokus och Adlibris.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Lämna ett svar