Sitta still av Lars Hermansson

Nummer: 214
Titel: Sitta still
Författare: Lars Hermansson
Förlag: Lejd
Utgivningsår: 2005
ISBN: 91-974493-5-0
Betyg: 2 av 5


Om boken:

”Att sitta still och andas och samla sin icke-koncentration till en punkt mellan ögonbrynen (som det står i Bhagavadgita) och erfara, inte tankar, men liksom en fladdrande gardin, av minnen där varje veck som blir synligt är en bild ur det förgångna, en tankes doft som försvinner.”

Det här är en bok om sittandet, om vad som händer i meditationen, men det är också en bok om att vara på resa, att vara någon annanstans än hemma, i Indien till exempel och om de människor som där kommer i ens väg.

Min åsikt:
Delvis intressant, delvis helt ointressant.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Lämna ett svar