Isabellas hemligheter av Isabella Löwengrip

Nummer: 1515
Titel:
Isabellas hemligheter
Författare: Isabella Löwengrip
Förlag: Forum
Utgivningsår: 2012
ISBN: 978-91-37-13689-9
Betyg: 5 av 5

 

Om boken:
Isabella, mer känd som Blondinbella, startade sin blogg vid fjorton års ålder. Idag, tjugoett år gammal har hon hunnit starta ett klädmärke, en webbutik, ett bloggnätverk, ett investmentbolag, driva sin egen tidning, leda tv-program och är fortfarande en av Sveriges mest lästa bloggare. Genom sitt stora engagemang för sina läsare har Isabella en genomslagskraft som ingen annan. Det visar inte minst hennes debutbok Egoboost, hittills såld i 50 000 ex.

I den efterlängtade uppföljaren, Isabellas hemligheter, delar hon generöst med sig av sina egna erfarenheter – första lägenheten, första jobbet, första separationen och singellivet. Men hon skriver även om framgångens baksida, kampen mot kontrollbehov och prestationskrav, likaväl som hur man når sina drömmars mål, både privat och i yrkeslivet.

Min åsikt:
Inspirerande.

Köp boken:
Boken finns bland annat på Bokus och Adlibris.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Lämna ett svar