Doktor Ozzy av Ozzy Osbourne med Chris Ayres

Nummer: 1539
Titel:
Doktor Ozzy
Författare: Ozzy Osbourne med Chris Ayres
Förlag: Norstedts
Utgivningsår: 2011/2012
ISBN: 978-91-1-304324-1
Betyg: 3 av 5

 

Om boken:
För några år sedan tillfrågades Ozzy Osbourne, rockens överlevare nummer ett, om han kunde tänka sig att bli Sunday Times nya guru på hälsa och relationer-sidan i tidningen. ”Är du verkligen säker på att du kommit till rätt person nu?” blev svaret. I Doktor Ozzy finns de mest intressanta och roligaste frågorna med Ozzys svar samlade. Vi får möta alla möjliga medicinska tillstånd och problem, alla bemötta med samma svart humor och uppriktighet. Inte sällan har Ozzy själv, som den hypokondriker och före detta missbrukare han är, lidit av liknande åkommor. Om inte annat har han testat medicinen…

Min åsikt:
Underhållande.

Köp boken:
Boken finns bland annat på Bokus och Adlibris.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Lämna ett svar