Tag mig, tag mig med dig av Lauren Kelly

Nummer: 219
Titel: Tag mig, tag mig med dig
Författare: Lauren Kelly
Förlag: Wahlström & Widstrand
Utgivningsår: 2004/2005
ISBN: 91-46-21158-6
Betyg: 2 av 5


Om boken:

Den unga, bräckliga Lara Quade plågades av både fysiska och psykiska men efter en olycka i barndomen. En dag får hon av en anonym givare en dyr biljett till en pianokonsert. Hon hamnar bredvid Zedrick Dewe som hon finner både frånstötande och attraherande. På något sätt tycker hon sig känna honom, och han henne. Vem har fört dem samman? Och varför dras de så obönhörligt till varandra?
Mot sin vana låter Lara honom följa med henne hem. Där blir han plötsligt våldsam, skriker och vänder upp och ner på hela lägenheten och försvinner sedan i all hast. Kvar står Lara och undrar vad som hände. Detta blir upptakten till en serie oförklarliga händelser och avslöjanden, och en starkt erotisk laddad relation som tar en abrupt vändning från ömhet till våld, från det förutsägbara till det skrämmande. Till sist tvingas Lara konfrontera sanningen om sin familjs förflutna och all sin förträngda smärta och ilska.

Min åsikt:
En spänningsroman som inte alls är särskilt spännande, visst i några partier var det spännande, men tyvärr var hela händelsen rätt förutsägbar, vilket för min del minskade spänningen rejält.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Lämna ett svar