Att älska som en porrstjärna: en sedelärande berättelse av Jenna Jameson & Neil Strauss

Nummer: 221
Titel: Att älska som en porrstjärna: en sedelärande berättelse
Författare: Jenna Jameson & Neil Strauss
Förlag: Modernista
Utgivningsår: 2005
ISBN: 91-85453-02-1
Betyg: 3 av 5


Om boken:

En förtvivlat vidrig, ärlig och vansinnigt vacker självbiografi om Jenna Jameson, skriven tillsammans med journalisten och författaren Neil Strauss, om hur hon blev det största namnet i porrens historia. Boken är en växelvis tragisk och triumferande uppväxtskildring, en freakig sexlek, en anmärkningsvärd avhandling av kvinnlig styrka – allt i ett.

Att älska som en porrstjärna, en sedelärande berättelse beskriver Jenna Jamesons långa väg ut ur helvetet, från tonåren och Las Vegas sjaskiga baksida, via motorcykelgäng, strippklubbar och amfetamin, till positionen som porrvärldens ledande stjärna. Från övergrepp, våldtäkt och mord till berömmelse, pengar och lycka. Jenna har varit med om – och gjort allt.

Min åsikt:
En helt naken bok på alla sätt och vis, både i skrift och bild. Intressant dock.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Lämna ett svar