Den mytomspunna av P.C. Cast

Nummer: 1598
Titel:
Den mytomspunna
Författare: P.C. Cast
Förlag: Harlequin
Utgivningsår: 2006/2010
ISBN: 978-91-640-6993-1
Betyg: 5 av 5

 

Om boken:
Shannon Parker har slagit sig till ro med tillvaron i Partholon och nästan glömt bort sitt tidigare liv. Men så sänker sig ondskan än en gång över landet… Någon – eller något – har väckt den, och när Shannon tvingas återvända till Oklahoma börjar hon ana vem som ligger bakom det hela. Hon måste nu försöka hitta ett sätt att ta sig tillbaka till det liv hon ryckts bort ifrån, men det visar sig vara lättare sagt än gjort. Dessutom har de mörka krafterna följt henne från Partholon, och det blir snart uppenbart att varken hon eller dem hon älskar är säkra.
Shannon måste stoppa ondskan – även om det betyder att hon riskerar sitt eget liv…

Min åsikt:
Även del 2 är spännande och fängslande läsning.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Lämna ett svar