Den förutbestämda av P.C. Cast

Nummer: 1599
Titel:
Den förutbestämda
Författare: P.C. Cast
Förlag: Harlequin
Utgivningsår: 2007/2011
ISBN: 978-91-640-6835-4
Betyg: 4 av 5

 

Om boken:
Hon blev till i en lögn och föddes in i mörkret då hennes mamma sålde sin själ – och sin dotters – till ondskan. Efter den starten tillbringade hon de efterföljande arton åren som en helt vanlig tjej på en gård i Oklahoma.
Men när hon upptäcker sanningen om mammans avtal med mörkrets gud får ilskan en alldeles egen kraft. Den tar henne till Partholon, fast i stället för att välkomnas som en av de utvalda känner hon sig utfryst. I sin desperata önskan att tillhöra Partholon konfronterar hon makter hon varken förstår eller kan kontrollera.
Och snart kryper mörkret närmare…

Min åsikt:
Del 3 är är inte riktigt lika stark som de två tidigare delarna.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Lämna ett svar