Elphames val av P.C. Cast

Nummer: 1600
Titel:
Elphames val
Författare: P.C. Cast
Förlag: Harlequin
Utgivningsår: 2004/2012
ISBN: 978-91-640-7339-6
Betyg: 3 av 5

 

Om boken:
Även om de flesta unga tjejer känner att de är annorlunda, vet Elphame att hon är det. Underlig. Konstig. Unik. Ingen annan i Partholon har hennes förmågor – eller hennes speciella band till Gudinnan. Och hon har ett öde som väntar, ett öde som snart ska avslöjas…
En känsla av rastlöshet har kommit över henne, och för henne till andra sidan riket och MacCallans borg. Där lever spåren av ett förödande krig fortfarande kvar. Kommer Elphame kunna befria både sitt land och sin själsfrände – de kan orsaka kaos, eller skapa en framtid som gör att hon aldrig mer behöver vara ensam.

Min åsikt:
Del 4 känns inte alls lika bra som de tidigare, men är helt klart läsvärd.

Köp boken:
Boken finns bland annat på Bokus & Adlibris.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Lämna ett svar