Visa mig vägen av Jennifer Lauck

Nummer: 15
Titel: Visa mig vägen
Författare: Jennifer Lauck
Förlag: Prisma
Utgivningsår: 2004
ISBN: 91-518-4314-5
Betyg: 5 av 5


Om boken:

Jennifer Lauck, som miste båda sina föräldrar när hon var liten, har skildrat smärtan av en förlorad barndom i de båda älskvärda böckerna Blackbird och Som stilla vatten. Hennes nya bok, Visa mig vägen, är en stark och självutlämnande berättelse om det tumult av känslor som uppstår inom henne när hon väntar barn.
Att sedan själv bli mamma innebar en stor omställning i livet; från att vara den superorganiserade och effektiva yrkeskvinnan till en tillvaro där det knappt går att se bortom barnets nästa måltid. Men plötsligt trängde sig också minnena från den egna barndomen på – omöjliga att mota undan. För att kunna gå vidare tvingades hon utforska och göra upp med sin egen uppväxt.

Min åsikt:
Detta är alltså Jenniefer Laucks tredje bok, så jag tipsar er alla att läsa både Blackbird och Som stilla vatten.

Detta är en underbar bok, den är gripande och uppriktig, men ändå rolig.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Lämna ett svar