Ett nattens barn av Celeste De Blasis

Nummer: 1612
Titel:
Ett nattens barn
Författare: Celeste De Blasis
Förlag: B. Wahlströms
Utgivningsår: 1982/1985
ISBN: 91-32-31205-9
Betyg: 3 av 5

 

Om boken:
Brandy bestämde sig genast för att tacka ja till platsen som guvernant åt Grey Kings lilla dotter. Grey var så bekymrad för flickan. Missy vägrade tala och ingen visste varför.
Men Brandy märkte snart att det var mycket som Grey inte hade berättat. Vem var det som vandrade omkring i huset om nätterna? Och varför var Missy livrädd för sin far? Vad hade Grey gjort för att skrämma sitt barn så?
Brandy ville inte tro Grey om något ont. Mot sin vilja kände hon sig alltmer attraherad av honom, och snart vågade hon inte lita på sina egna känslor. Därför blev det en chock för henne när Grey plötsligt förlovade sig. Brandy ville bara fly – men hon kunde inte överge Missy…

Min åsikt:
Spännande & bra.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Lämna ett svar