Piratika II: åter till Papegojön av Tanith Lee

Nummer: 1614
Titel:
Piratika II – Åter till Papegojön
Författare: Tanith Lee
Förlag: Damm
Utgivningsår: 2005/2007
ISBN: 978-91-7130-814-6
Betyg: 3 av 5

 

Om boken:
Artemisia ”Art” Blastside är Englands mest firade pirat efter att hon mirakulöst räddats undan en säker död på galgbacken. Tillsammans med sin älskade Felix Fenix har hon slagit sig till ro på ett stort gods vid kusten.
Men Art saknar spänningen och farorna ute på havet och när hon får erbjudande om att bli kapare är hon inte sen att tacka ja. Snart har hon samlat ihop sin gamla besättning och de ger sig iväg på ett nytt farofyllt äventyr, med den djävulska Goldie hack i häl. För Art har inga planer på att kapa skepp för Englands skull – hon tänker nämligen finna skatten på Skatteön.

Min åsikt:
Ett helt ok äventyr.

Köp boken:
Boken finns bland annat på Bokus & Adlibris.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Lämna ett svar