Ögonkontakt av Cammie McGovern

Nummer: 1616
Titel:
Ögonkontakt
Författare: Cammie McGovern
Förlag: Damm
Utgivningsår: 2006/2007
ISBN: 978-91-7130-411-7
Betyg: 3 av 5

 

Om boken:
Adam och Amelia, två skolkamrater som båda har autism, försvinner under en rast. En stund senare hittas de i skogen. Amelia är död, mördad av ett enda knivhugg och bredvid henne sitter Adam hopkurad och gungar, utan att säga ett ord. Adams mamma, Cara, kallas till platsen och finner sin son i ett tillstånd hon aldrig tidigare sett honom i. Kan hon få kontakt med honom igen? Såg Adam mördaren, och finns det en chans att han på något sätt kan tala om för polisen vad han har upplevt? När ytterligare ett barn försvinner blir det ännu viktigare för Cara att få Adam att tala…

Min åsikt:
Svår att komma in i men sen är den bra och intressant att läsa.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Lämna ett svar