Evigt liv av Wes Craven

Nummer: 1622
Titel:
Evigt liv
Författare: Wes Craven
Förlag: Richters
Utgivningsår: 1999/2000
ISBN: 91-7709-257-0
Betyg: 2 av 5

 

Om boken:
När Hans omkommer i en trafikolycka är Elizabeth först som förlamad av chocken, men snart börjar hon misstänka att olyckan var arrangerad. Efter lite detektivarbete finner hon tydliga tecken på att Hans fortfarande är i livet, och hon beslutar sig för att finna sin älskade.
Hon hittar honom på andra sidan jordklotet, livs levande. Det är Hans, men ändå inte. Han är sig precis lik, men verkar inte känna igen henne.
Kan Hans personlighetsförvandling ha något att göra med det forskningsprojekt, under ledning av doktor Frederick Wolfe, som samtidigt pågår i New Mexico? Wolfe skyr inga medel för att genom sin forskning gå till historien, och han spelar ett högt spel med människoliv. Han tror att man kan skapa evigt liv och när bäste vännen, den drygt sjuttioårige vapenexperten Peter Jance, ligger för döden i cancer har Wolfe chansen att bevisa det.
Ovetande om varandras existens blir både Peter Jance och Hans Brinkman ofrivilligt brickor i Wolfes spel om liv och död…

Min åsikt:
Ok, men den fastnar inte.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Lämna ett svar