ansvarsFULL av Camilla Kuylenstierna & Christel Dopping

Nummer: 1638
Titel:
ansvarsFULL
Författare: Camilla Kuylenstierna & Christel Dopping
Förlag: Bladh by Bladh
Utgivningsår: 2012
ISBN: 978-91-86603-33-5
Betyg: 5 av 5

 

Om boken:
Ingen är som alla andra. Själv var Camilla Kuyelstierna för det mesta full. Hon föddes i en gravt alkoholiserad familj och växte upp med parkbänksalkisar i köket. Hon satt på fosterhem och tampades med sociala myndigheter samtidigt som hon gick i privatskolan Carlssons Skola på Östermalm med sitt adliga efternamn som sköld.
I ung ålder utvecklade Camilla själv en kraftig alkoholism samtidigt som hon klättrade i karriären inom en internationell koncern. Som populär partytjej hade hon företräde till alla Stockholms nattklubbar och festade med både amerikanska musikproducenter och svenska kändisar. Ingen anade att tjejen med den stora livsglädjen och energin privat grät sig till söms, kräktes av bakfylleångest och tillät sig att bli misshandlad av sina pojkvänner.

Min åsikt:
En stark, bra & viktig historia!

Köp boken:
Boken finns bland annat på Bokus & Adlibris.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Lämna ett svar