Olycksfågeln av Camilla Läckberg

Nummer: 229
Titel: Olycksfågeln
Författare: Camilla Läckberg
Förlag: Forum
Utgivningsår: 2006
ISBN: 91-37-12912-0
Betyg: 4 av 5


Om boken:
Patrik Hedström och hans kollegor på Tanumshede polisstation har haft en lugn vinter. Men när våren kommer börjar det hända saker. Den omdiskuterade dokusåpan Fucking Tanum drar in i samhället och än en gång drabbas Fjällbacka av ond bråd död.
Det som först ser ut som en vanlig bilolycka visar sig vara ett mord. Sedan Patrik upptäckt kopplingar till liknande fall runt om i Sverige inser han att gärningsmannen troligen har fler liv på sitt samvete. Kort därefter hittas en av dokusåpadeltagarna död i en soptunna. Har detta brutala mord något samband med seriemördaren som polisen jagar?
Olycksfågeln är en spännande, engagerande och brännande aktuell kriminalroman där Patrik Hedström ställs inför sitt livs största utmaning.

Min åsikt:
Camilla Läckberg har åter skrivit en spännande kriminalroman där vi följer Patrik och dom andra, i ännu mystiska dödsfall. Tyvärr känns boken inte vara i samma klass som hennes tre tidigare, men spänningen består och det är en mycket läsvärd bok.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Lämna ett svar