Burpojken av Torey Hayden

Nummer: 16
Titel: Burpojken
Författare: Torey Hayden
Förlag: Natur och kultur
Utgivningsår: 2004
ISBN: 9127098354
Betyg: 5 av 5


Om boken:

Han är femton år och har levt på institutioner sedan han var åtta. Under dessa år i samhällets vård har han vägrat att prata, ingen vet om han kan. Men talsvårigheterna är inte Kevins enda problem, inte ens det värsta. Han är psykiskt störd och hans rädslor tvingar honom att ständigt gömma sig under ett bord med stolar omkring som ett skyddande galler. Mer eller mindre mot sin vilja tar psykoterapeuten Torey Hayden sig an Kevin, även om hon tror att det är hopplöst. Men för att inte bli ännu en i raden av alla som svikit honom bestämmer sig Torey för att ge honom en chans.

Min åsikt:
En mycket gripande bok. Väldigt underbar.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Lämna ett svar