Livvakten – vägen till monarken av Daniel Webb & Anders Johansson

Nummer: 1671
Titel:
Livvakten – vägen till monarken
Författare: Daniel Webb & Anders Johansson
Förlag: Lind & co
Utgivningsår: 2012
ISBN: 978-91-7461-096-3
Betyg:
3 av 5

 

Om boken:
I media har han kallats livvakten och under många år var han grovt kriminell. Under sin brokiga karriär har han ofta anlitats av Sveriges rikaste och mäktigaste familjer för att lösa en rad olika problem som att ta tillbaka och spåra upp värdefullt stöldgods, avhjälpa hot, konflikter samt kidnappningar. Han har utförts uppdrag åt Jan Carlzon (f.d. SAS) och andra företagsledare, han vet vad som hände med Jan Guillous stulna medaljer och han har också rört sig i de innersta kretsarna runt hovet och själv bevittnat hur kungen i hemlighet festat med kaffeflickor.

Min åsikt:
Ok, med en del intressanta delar.

Köp boken:
Boken finns bland annat på Bokus & Adlibris.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Lämna ett svar