Särskild av Nene Ormes

Nummer: 1675
Titel:
Särskild
Författare: Nene Ormes
Förlag: Styxx Fantasy
Utgivningsår: 2012
ISBN: 978-91-7355-254-7
Betyg:
5 av 5

 

Om boken:
Det är festival i Malmö, och folkfesten har lockat mer än bara vanliga människor. De sära har kommit till stan för att jaga, slåss och roa sig, och bakom musiken och festivalstånden ruvar mörker och hemligheter.

Udda har börjar drömma igen, och hennes drömmar leder henne tillbaka till den karismatiske hamnskiftaren Hemming och till det gåtfulla Oraklet som bor i toppen av Turning Torso. Uddas förmågor gör henne till både en tillgång och ett hot för de krafter som rör sig i Malmös sära värld. Där finns de hon kan lita på, men också de som fruktar henne och vill förgöra henne, och en sammandrabbning är överhängande. Innan festivalen är över kommer Uddas framtid att avgöras – på gott och ont.

Särskild är den andra delen av Nene Ormes urban fantasy-serie om De sära.

Min åsikt:
Spännande.

Köp boken:
Boken finns bland annat på Bokus & Adlibris.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Lämna ett svar