Rosengädda nästa! av Emma Hamberg

Nummer: 1691
Titel:
Rosengädda nästa!
Författare: Emma Hamberg
Förlag: Piratförlaget
Utgivningsår: 2012
ISBN: 978-91-642-0366-3
Betyg:
5 av 5

 

Om boken:
Bror är en trettonårig frankofil som har oändligt många skivor med Serge Gainsbourg men inte en endaste vän. Brors föräldrar bråkar sammanbitet om nätterna. Det viskas om skilsmässa. Familjen är det enda han har, och den måste räddas! Bror iscensätter ett seglarläger som han sedan låtsas åka på. En hel månad ger han sina föräldrar, då de kan hitta tillbaka till varandra. Men frågan är vart Bror egentligen ska ta vägen den där månaden?

Tessan är en tjugonioårig kvinna som sitter fast i en dålig relation, andras skeva förväntningar av henne och sin nedlåtande mamma. Hon läser kokböcker som andra läser romaner, men ägnar sina dagar åt att servera pulvermos i en korvkiosk istället för att laga fantastiska rätter åt finsmakare. Hon vill något mer med sitt liv. Men hur ska det gå till?

Jane är en unik kvinna, en sextioårig excentrisk dram som hjälper små djur i nöd, men även lämnar dörren på glänt åt människor som kan behöva henne. Tack vare Janes magiska fingrar möts Tessan och Bror i hennes lilla hus mitt i stan.

Tillsammans ger de sig iväg till Rosengädda, en resa som kommer att förändra alla deras liv för evigt.

Min åsikt:
Fin, varm & underbar!!!

Köp boken:
Boken finns bland annat på Bokus & Adlibris.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

2 svar till “Rosengädda nästa! av Emma Hamberg“

  1. Låter som en riktigt mysig bok!

  2. […] åsikt om tidigare böcker i serien: Rosengädda nästa! del 1), Larma, släcka, rädda i Rosengädda (del 2) & Vårjakt i Rosengädda (del […]

Lämna ett svar