Försmådd av Hans Gunnarsson

Nummer: 1735
Titel:
Försmådd
Författare: Hans Gunnarsson
Förlag: Albert Bonniers
Utgivningsår: 2012
ISBN: 978-91-0-012797-8
Betyg:
5 av 5

 

Om boken:
Ingvar, berättarjaget i Hans Gunnarssons nya roman, är en överårig historielärare som brinner för sitt ämne men som inte har mycket till övers för vare sig sina elever eller sina kolleger. Med ett lysande undantag: Stina, skolans rektor, som om möjligt håller ännu större avstånd till sin omgivning. När Ingvar en dag bestämmer sig för att cykla hem till henne, på vinst och förlust, så börjar en lika envis som sorglustig uppvaktning, som efterhand alltmer antar formen av en oroande undersökning. Eller, för att tala med Ingvar själv, en ond fars.

Min åsikt:
Mycket bra och underhållande.

Köp boken:
Boken finns bland annat på Bokus & Adlibris.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Lämna ett svar