Min syster av Rosamund Lupton

Nummer: 1740
Titel:
Min syster
Författare: Rosamund Lupton
Förlag: Norstedts
Utgivningsår: 2010/2012
ISBN: 978-91-1-303864-3
Betyg:
3 av 5

 

Om boken:
Engelska Beatrice bor i New York. En dag äter hon lunch med några vänner när hon får ett oroväckande telefonsamtal – hennes lillasyster Tess är försvunnen och Beatrice kastar sig omedelbart på ett plan hem till London.
På plats i London får hon reda på mer om omständigheterna kring försvinnandet, och en del obehagliga detaljer kommer fram om Tess liv och umgänge. Både polisen och Beatrice fästman, till och med deras mamma, gör sig en bild av Tess försvinnande som Beatrice inte kan acceptera. Istället börjar hon göra egna efterforskningar – ett arbete som visar sig farligare än hon någonsin hade kunnat föreställa sig. Hur mycket vet Beatrice egentligen om sin syster? Och vad är det i själva verket som har hänt henne?

Min åsikt:
Bra men bitvis blir det segt.

Köp boken:
Boken finns bland annat på Bokus & Adlibris.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Lämna ett svar