Saker min son behöver veta om världen av Fredrik Backman

Nummer: 1748
Titel:
Saker min son behöver veta om världen
Författare: Fredrik Backman
Förlag: Forum
Utgivningsår: 2012
ISBN: 978-91-37-13814-5
Betyg:
5 av 5

 

Om boken:
Ur boken:
”Många pappor gör tydligen tatueringar för att hedra sina barn. Porträtt. Personnummer. Såna grejer.
Jag har funderat på det också. Något riktigt symboliskt. Något som verkligen sammanfattar din och min relation. Just nu funderar jag på en liten, liten tribal i form av en fläck mjölkkräks på min ena axel.”

Det är alltså jag som är din pappa. Du får vänja dig.

”Till min son. Jag ber om din förlåtelse redan nu. För alla gånger jag kommer skämma ut dig. För charterresorna. Cowboyhatten. ’Riktiga män väger över 90 kilo’-t-shirten. För att jag gör min pappa-hade-rätt-och-mamma-hade-fel-dans bland folk. För att jag köper minibuss. För att jag har shorts.”

Fredrik Backman blottlägger 2000-talets småbarnsföräldrars alla ängsligheter och tillkortakommanden.

Min åsikt:
Väldigt underhållande läsning.

Köp boken:
Boken finns bland annat på Bokus & Adlibris.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Lämna ett svar