Ta itu av Kristina Sandberg

Nummer: 1811
Titel:
Ta itu
Författare: Kristina Sandberg
Förlag: Norstedts
Utgivningsår: 2003
ISBN: 91-1-301206-1
Betyg:
5 av 5

 

Om boken:
Det här är Marias berättelse. Hon är gift med Anders och har två barn, Fredrik och Siri. Men hon vill något mer med sitt liv och börjar studera konsthistoria på distans. Mycket kan sägas om vardagens rutiner, men det finns också sådant som är omöjligt att formulera. Hur berättar man om sitt liv? Vad finns det för ord när omvärlden inte längre är möjligt att värja sig emot? Den här våren blir Marias tillvaro alltmer trängd, omgivningens förväntningar pressar sig på. Marias rädsla att misslyckas växer sig allt starkare och hennes osäkerhet blir allt mer destruktiv.

Min åsikt:
Fantastiskt bra & väldigt stark.

Köp boken:
Boken finns bland annat på Bokus & Adlibris.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Lämna ett svar