Femte hjulet av Viggo Cavling

Nummer: 1812
Titel:
Femte hjulet
Författare: Viggo Cavling
Förlag: Forum
Utgivningsår: 2012
ISBN: 978-91-37-13828-2
Betyg:
3 av 5

 

Om boken:
Stjärnreportern Adam Frejlif fick en vacker begravning. Men han dog alltför ung och han sambo Sofia är övertygad om att ett svek dödade honom. Adams närmaste vänner Mårten Leijon och Gabriel von Fersen måste veta mer än de medger. Vad hände egentligen natten Adam blev misshandlad? Sorg och samvetskval driver Sofia att söka efter sanningen.

Samtidigt är Gabriel hårt ansatt. Någon känner till den illegala affär som gjort honom till en förmögen slottsherre och än en gång behöver han Mårtens hjälp. Men Mårten, socialdemokraternas före detta ”fixare”, är indragen i en politisk utpressningsaffär som kan ändra Sveriges framtid. De dras alla in i en härva av politiska intriger, finansiella gråzoner och kall hänsynslöshet.

I boken får man möta huvudpersonerna från Viggo Cavlings bok Rörmokaren.

Min åsikt:
Bra, bitvis spännande.

Köp boken:
Boken finns bland annat på Bokus & Adlibris.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Ett svar på “Femte hjulet av Viggo Cavling“

  1. […] andra som bloggat om boken: Jennies Boklista, […]

Lämna ett svar