Jag ringer mina bröder av Jonas Hassen Khemiri

Nummer: 1823
Titel:
Jag ringer mina bröder
Författare: Jonas Hassen Khemiri
Förlag: Albert Bonniers
Utgivningsår: 2012
ISBN: 978-91-0-013265-1
Betyg:
5 av 5

 

Om boken:
En bil har exploderat i Stockholm. Amor irrar runt i en polisfylld, paranoid stad på jakt efter en reservdel till en borrmaskin. I framfickan har han sin telefon, i bakfickan en kniv. Han ska svara när Shavi ringer, han ska sluta stalka Valerie. Framför allt ska han bete sig maximalt normalt.Under 24 intensiva timmar befinner vi oss i Amors huvud där gränserna mellan brottsling och brottsoffer, kärlek och kemi, paranoia och verklighet, blir allt suddigare.

Min åsikt:
En kort historia som rymmer väldigt mycket. Väldigt stark!

Köp boken:
Boken finns bland annat på Bokus & Adlibris.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Ett svar på “Jag ringer mina bröder av Jonas Hassen Khemiri“

  1. […] och dagarna går, Den var bra, Mimmiemariesböcker, Mettes pocketblogg, Med en bok i solen, Jennies boklista, Bokgalleriet, Bokkarameller, Bookis och Enligt […]

Lämna ett svar