Catwalk av Erica Spindler

Nummer: 2022
Titel:
Catwalk
Författare: Erica Spindler
Förlag: Harlequin
Utgivningsår: 1995/2002
ISBN: 91-640-2068-1
Betyg:
4 av 5


Om boken:

Rebecka Lee var en nolla. Det var i alla fall vad alla sa till henne. Men ingen – ingen! – skulle behöva utsättas för de hemskheter hon fått utstå i Bend, Mississippi. Och en sak var säker – en vacker dag skulle drömmarna som fyllde Rebeckas dagar bli verklighet. När det var dags flydde hon till Los Angeles och till en värld där drömmar verkligen slår in.

Jack Gallagher ville bli Någon – han ville bli fotografen alla talade om och ville ha. Han ville bli större än den far som förnekade honom, bättre än den halvbror som gjorde anspråk på faderns kärlek. Och han var på god väg… snabbt. Han var het, han var sexig och han var förbannat bra!

I en värld där skönhet och illusion går hand i hand tar Rebecka och Jack kommandot över rampljuset. Hon som toppmodell, han som fotografen alla skriker efter. Men är priset för berömmelsen för högt? Bakom den glittrande fasaden döljer sig hemligheter som hotar att rasera allt de uppnått. 

Min åsikt:
Mycket bra & lättläst.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Lämna ett svar