Kallt spår av Erica Spindler

Nummer: 2026
Titel:
Kallt spår
Författare: Erica Spindler
Förlag: Harlequin
Utgivningsår: 2008/2010
ISBN: 978-91-640-6277-2
Betyg:
3 av 5

Om boken:
Riggio och Lundgren på mordroteln kallas till en lägenhet där en student mördats i sömnen. Offret har inget kriminellt förflutet – inte ens några klagomål från grannarna. Spåret tycks vara iskallt. Sedan hittas ännu en kropp, och en till…
Den växande listan av känslokalla mord ger inte Riggio och Lundgren mycket att gå på. Förutom sitt speciella tillvägagångssätt lämnar inte ”Nackbrytaren” några spår efter sig.
Alla dödade är unga personer med fläckfritt förflutet. Men jakten på den ansiktslöse mördaren leder snart Riggio och Lundgren in i cybervärlden, en värld där ingenting är som det verkar – och där man aldrig vet vem som iakttar en…

Min åsikt:
Bra och helt ok.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Lämna ett svar