Offerlamm av Erica Spindler

Nummer: 2027
Titel:
Offerlamm
Författare: Erica Spindler
Förlag: Harlequin
Utgivningsår: 2010/2011
ISBN: 978-91-640-6468-4
Betyg:
4 av 5

Om boken:
När kvarlevorna efter en baby hittas begravda på en vingård i Sonoma tar kriminalassistent Daniel Reed upp ett spår som leder honom tillbaka tjugofem år i tiden; till hemligheter och föräderi och till en förkrossad mor vars lille son försvann spårlöst…

Alex Clarkson jagas av bloddrypande mardrömmar med huvförsedda varelser. Till en början tänker hon att det bara är sinnet som spelar henne ett spratt, men så begår hennes mamma Patsy självmord, och Alex börjar undra om mardrömmarna kan vara minnen från barndomen – sådant hon förträngt.

Kriminalassistent Reed visar sig vara den siste som såg Patsy i livet, och det han avslöjar för Alex är chockerande. Tjugofem år tidigare var hon gift med Harlan Sommer, en av Sonoma Countys mest prominenta vinproducenter. Men så försvann deras son… Den ohyggliga förlusten krossade äktenskapet och fick Patsy att ge sig av och ta Alex med sig.

Nu ställer de sig frågan om det kan vara hennes lillebror Dylan som hittats. Alex bestämmer sig för att bege sig till Sonoma för att få veta mer om utredningen. Men knappt har hon kommit dit förrän hon hamnar mitt i jakten på en farlig kallhamrad mördare…

Min åsikt:
Läskig och bra.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Lämna ett svar