Svarta sinnen av Alex Kava

Nummer: 2028
Titel:
Svarta sinnen
Författare: Alex Kava
Förlag: Harlequin
Utgivningsår: 2003/2009
ISBN: 978-91-640-5964-2
Betyg:
3 av 5

Om boken:
FBI-agenten Maggie O’Dell ska precis gå på semester när hon blir uppringd av en vän, psykologen Gwen Patterson. En patient har försvunnit under en resa till Connecticut och nu vill Gwen ha Maggies hjälp.

Till en början avfärdar Maggie hennes oro. Men när en kvinnokropp hittas i ett övergivet stenbrott i Connecticut reser hon ändå dit för att göra en ”inofficiell” utredning. Snart visar det sig att stenbrottet är en massgrav, och Maggie dras in i ett fall som förbluffar både polisen och en erfaren profilerare som hon själv.

Men var finns patienten? Är det verkligen hennes kropp man hittat i stenbrottet? Eller är hon ofrivilligt gäst hos en seriemördare med en långt sjukare fantasi än någon kunnat föreställa sig?

Min åsikt:
Bra & spännande.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Lämna ett svar