Nattens barn av Maggie Shayne

Nummer: 2030
Titel:
Nattens barn
Författare: Maggie Shayne
Förlag: Harlequin
Utgivningsår: 2003/20011
ISBN: 978-91-640-6879-8
Betyg:
3 av 5

Om boken:
Hon är en nattens varelse, en gång för länge sedan förskjuten av sin familj och av sin älskare på grund av den hon är. Nu lever Sarafina ett kallt och blodtörstigt liv, ett kärlekslöst och ensamt tillstånd där ingen får komma nära – förutom för att bli hennes nästa offer…

Men när Willem Stone träder in i hennes drömmar – och in i hennes liv – kan Sarafina inte stå emot. Hon blir som besatt av mannen med de nästan omänskliga krafterna, han som berör henne på ett sätt som ingen annan gjort tidigare. Men hennes besatthet leder dem in i en mörk och farlig värld där vampyrer ständigt lever med fienden inpå sig. Det är en värld där både Wills och Sarafinas liv sätts på spel… en värld där någon vill åt hemligheter som kan förgöra dem.

Nattens barn är den sjätte fristående delen i serien Vingslag i natten.

Min åsikt:
Bra, helt ok.

Köp boken:
Boken finns bland annat på Bokus & Adlibris.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Lämna ett svar