Sprickor i själen av Hillevi Nylander

Nummer: 273
Titel: Sprickor i själen
Författare: Hillevi Nylander
Förlag:
Utgivningsår: 2005
ISBN: 91-631-8125-8
Betyg: 3 av 5Om boken:

Boken Sprickor i själen skrev jag för att jag kommit till en ståndpunkt i livet. Från och med nu ska jag göra vad jag kan för att ge mig själv ett egenvärde. Det är jag skyldig mig själv. Jag har varit med om mycket negativt i mitt liv som påverkat mig och gjort mig illa. Det var med det beslutet för mina ögon som jag på allvar satte mig ner för att skriva om den mobbning som jag utsattes för de sex första åren i grundskolan.
Jag har tagit med konkreta mobbningssituationer och andra tuffa händelser från min uppväxt. Sånt som påverkat mig och gjort mig till den jag är idag. Jag berättar ärligt och uppriktigt om hur det påverkat mig att växa upp under dessa förhållanden. Vilken inverkan det haft på mig och mina relationer. Jag har även med mina måbratips, mina lästips och musiktips varvat med egna dikter.
/Hillevi Nylander

Min åsikt:
Sprickor i själen tar upp mycket viktiga ämnen som mobbning och hur det leder till dåligt självförtroende och mycket mer. Det handlar också om kampen att finna sitt egenvärde och att ta sitt liv i sina egna händer.

Starkt att dela med sig av sina erfarenheter och samtidigt ge stöttande tips till oss läsare.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Lämna ett svar