Åttio dagar blå av Vina Jackson

Åttio dagar blåNummer: 2108
Titel: Åttio dagar blå
Författare: Vina Jackson
Förlag: X story
Utgivningsår: 2012
ISBN:
978-91-85683-66-6
Betyg:
3 av 5


Om boken:
Som nyinflyttad i New York när den begåvade Summer snabbt stora framgångar med sin musik. Hon njuter av livet som violinist i en stor orkester. Under den attraktiva dirigenten Simóns vakande öga när hennes karriär nya höjder. Men den stora staden och hennes nyvunna framgång erbjuder nya lockelser och det dröjer inte länge innan Summer åter söker sig ut på farliga äventyr i en värld som lockar med njutning och vågade lekar.

Den välbärgade universitetsläraren Dominik saknar Summer i London och söker sig också till New York. Han kan inte leva utan henne, och han tror sig kunna rädda Summer från hennes farliga begär. Vad han inte inser är att hans egna lustar kanske är vad som kommer förgöra dem båda…

Åttio dagar blå är andra delen i Åttio dagar-trilogin.

Min åsikt:
Bra, helt ok, i samma stil som Femtio nyanser…

Köp boken:
Boken finns bland annat på Bokus & Adlibris.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Lämna ett svar