Kyss dem inte farväl av Allison Dubois

Kyss dem inte farvälNummer: 2117
Titel: Kyss dem inte farväl
Författare: Allison Dubois
Förlag: Ica
Utgivningsår: 2004/2007
ISBN:
978-91-534-3145-9
Betyg:
3 av 5


Om boken:
Kyss dem inte farväl är den sanna historien om mediet Allison DuBois, vars liv legat till grund för den populära tv-serien Medium. I denna bok berättar hon för första gången om sitt liv och de övernaturliga gåvor hon begåvats med.
Ända sedan Allison vid sex års ålder fick sin första glimt av livet på andra sidan har hon använt sin unika kraft för att hjälpa andra. Efter att som vuxen ha fått sina förmågor bekräftade i en rad tester vid Arizona State University beslöt hon sig för att hoppa av juridikstudierna för att istället helhjärtat satsa på en verksamhet som medium Trebarnsmamman Allison använder idag sina ovanliga talanger för att göra gärningsmannaprofiler och lösa brott, och anlitas flitigt av brottsutredare, organisationer och privatpersoner över hela USA.

Min åsikt:
Bra & intressant, men en aning platt ändå.

Köp boken:
Boken finns bland annat på Bokus & Adlibris.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Lämna ett svar