Jag är den som skall komma av Johanna Nilsson

Jag är den som skall kommaNummer: 2134
Titel: Jag är den som skall komma
Författare: Johanna Nilsson
Förlag: Forum
Utgivningsår: 2013
ISBN:
978-91-37-13782-7
Betyg:
5 av 5

 

Om boken:
”Jag är trettiotvå och ett halvt år och har burit tre barn under mitt hjärta. Ett av dem leker med änglarna, de andra två sitter i besöksrummet och försöker tänka ut hur de ska kunna befria mig.”

Har Bernice blivit galen av sorg efter missfallet, eller är hon Messias som ska frälsa världen och väcka sin förlorade dotter till liv? Natten då Bernice träffas av blixten glider hon in i en psykos, övertygad om att hon är frälsaren som måste nå ut med sitt budskap och hjälpa människorna. John och småpojkarna därhemma kan aldrig förstå.
Mentalvårdarna Sami blir hennes förste lärjunge och hon kommunicerar med omvärlden via Youtube. Men när de rymmer från sjukhuset blir deras relation alltmer destruktiv och flykten alltmer desperat. Frågan är hur Bernice ska kunna hitta tillbaka till sig själv och sin familj.

Min åsikt:
Stark, smärtsam & fin.

Köp boken:
Boken finns bland annat på Bokus & Adlibris.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Lämna ett svar