Med hjärtat i Nässjö av Cajsa Löf, Brigita Fager & Marie Hammarin

Med hjärtat i NässjöNummer: 2143
Titel: Med hjärtat i Nässjö
Författare: Cajsa Löf, Brigita Fager & Marie Hammarin
Förlag:
Utgivningsår: 2013
ISBN:

Betyg:
4 av 5

 

Om boken:
”Ni såg allt framifrån, jag såg allt bakifrån. Min värld är helt omvänd.”

Det var så han såg det, Arne Fager; reklammannen, folkparksfantasten och revykändisen från Nässjö. I den här boken skildrar vi Arnes egna berättelser om hur det var att växa upp i Nässjö på 1930-40-talet och vara ung på 1950-talet. Hur hans reklamföretag växte fram och hur han blev en stor del av Nässjös kulturutbud.
Kom nära Arnes kreativa sinne genom både glada och sorgliga livshistorier, där många kända personligheter har korsat hans väg. Arne beskriver händelser under tiderna med revyn och skildringar av Nässjö då och nu som sträcker sig ända in på 2010-talet. För det var så det var, Arne Fager slutade aldrig att förgylla Nässjös kulturliv.

Min åsikt:
En fin och intressant bok om Arne Fager & Nässjö.

Köp boken:
Boken finns att beställa vid Studieförbundet Vuxenskolan Nässjö.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Lämna ett svar