Underfors av Maria Turtschaninoff

UnderforsNummer: 2177
Titel: Underfors
Författare: Maria Turtschaninoff
Förlag: Söderströms
Utgivningsår 2010
ISBN:
978-951-52-2739-3
Betyg:
3 av 5

 

Om boken:
I Helsingfors är allt som vanligt Alva och Joel går i högstadiet – Alva hör till de starka, smarta tonårsflickor som inte ens vill passa in. Joel sysslar med parkour och drömmer om henne. Men då Alva träffar den mörka främlingen Nide känner hon sig oemotståndligt dragen till honom. Nu avslöjas en annan värld med andra lagar, belägen alldeles under gatstenarna: Underfors. Här lurar faror, förmågor och begär ur Alvas förflutna. Hon och Joel måste uppbåda varje uns av styrka och skicklighet för att överleva.

Min åsikt:
En bra & spännande fantasy.

Köp boken:
Boken finns bland annat på Bokus & Adlibris.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Lämna ett svar