Hope av Lotta Tenor

HopeNummer: 2178
Titel: Hope
Författare: Lotta Tenor
Förlag: Recito
Utgivningsår 2012
ISBN:
978-91-7517-258-3
Betyg:
3 av 5

 

Om boken:
Denna bok är en personlig berättelse – om skräck och förtvivlan – om ångest och panik att våga leva i väntan på domen om liv eller död och sen hur våga leva vidare i dödens väntrum för att sen sakta våga börja tro igen på en framtid och känna sig levande igen.
Denna livets resa är det svåraste jag gjort – jag hade aldrig vågat eller orkat om jag inte hade haft en liten dotter som behövde mig och som gav mig kraft och styrka att våga möta min största fiende – cancer – så skoningslös och många gånger helt otillräknelig – fakta och statistik är bara siffror – de som levt och överlevt och levt och dött vet att inget är 100% sant – men jag har lärt mig att trots att man tror sig vara liten och svag så kan man få oanade krafter att våga saker man aldrig trott att man kunnat genomföra för att bara få vara här.

Min åsikt:
Bra & stark.

Köp boken:
Boken finns bland annat på Adlibris.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Lämna ett svar