Jag biter i apelsiner av AnnaKarin Thorburn

Jag biter i apelsinerNummer: 2205
Titel: Jag biter i apelsiner
Författare: AnnaKarin Thorburn
Förlag: Gilla böcker
Utgivningsår: 2013
ISBN:
978-91-86634-32-2
Betyg:
5 av 5

 

Om boken:
”Jag sjunger i morgonduschen. Jag löddrar mina armar, jag löddrar mina lår. Sedan tänker jag på Ödlan, att han kanske undrar varför det dröjer. Varför jag stannar så länge. Jag slutar sjunga och sköljer av mig. När jag kommer ut, naken och med droppande hår, ser jag att han fortfarande sover. Jag torkar mig alldeles intill och klär mig långsamt, men han vaknar inte.”

Tillsammans med Ödlan går allt fort, fort, och du är alltid ett steg efter. Hon kommer hem med kinamat och färg i håret, och biter i dina läppar. Och sen försvinner han igen, ut i natten. Men du älskar honom. Så en dag träffar du Lo, på biblioteket. När du frågar om han vill ta en kopp kaffe växer hallon på hans hals, och du tänker att du skulle vilja smaka.

Min åsikt:
Mycket bra med fantastiskt språk.

Köp boken:
Boken finns bland annat på Bokus & Adlibris.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Lämna ett svar