Chanslös av Gail Carriger

ChanslösNummer: 2209
Titel: Chanslös
Författare: Gail Carriger
Förlag: Styxx
Utgivningsår: 2010/2012
ISBN:
978-91-7355-256-1
Betyg:
4 av 5

 

Om boken:
Alexia Tarabotti, numera Lady Maccon, trivs i sin nya tillvaro som fru till Conall Maccon, Londonvarulvarnas alfa. Men hennes idylliska tillvaro störs snart då varulvsregementet återvänder från utlandet och slår ner sina tåltpinnar på hennes gräsmatta. Samtidigt sveper en farsot in över London, och den påverkar stadens övernaturliga invånare på ett skrämmande sätt.

på order av drottningen fattar Alexia sitt parasoll, går ombord på ett luftskepp och ger sig av mot Skottland, ursinniga varulvar och en märklig egyptisk mumie. Men det verkar som om någon helst ser att hon inte når sin destination och Alexia måste inse att det finns situationer som inte en kopp te kan rädda!

Chanslös är den andra delen om Alexia Tarabotti.

Min åsikt:
Mycket bra och spännande, men en aning seg emellanåt.

Köp boken:
Boken finns bland annat på Bokus & Adlibris.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Lämna ett svar