Tystnadens gåta av Steve Hamilton

Tystnadens gåtaNummer: 2227
Titel: Tystnadens gåta
Författare: Steve Hamilton
Förlag: Ekholm & Tegebjer
Utgivningsår: 2010/2012
ISBN:
978-91-86048-27-3
Betyg:
3 av 5

 

Om boken:
De kallade honom mirakelpojken, pojkundret och mycket annat. Men det fanns ett pris att betala för att ha överlevt den där fruktansvärda dagen. Sedan dess har Michael nämligen  inte kunnat yppa ett enda ord – inte bara om vad som hände honom, utan över huvud taget.
Av en slump upptäcker Michael sin talang att öppna lås. Något som gör att han först får problem med polisen och sedan leder till att han uppmärksammas av maffian. Och hur gärna han än vill går det inte att slippa ifrån dem – för de har kontroll över hans flickvän.
Medan Michael sjunker allt djupare i träsket av kriminalitet slipar han på en plan. Han ska inte bara vända ryggen åt sin arbetsgivare och finna sin älskade, han ska även öppna det svåraste låset av alla – det som leder till hans egen mörka hemlighet.

Min åsikt:
Bra & bitvis spännande.

Köp boken:
Boken finns bland annat på Bokus & Adlibris.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Lämna ett svar