Mörkt motiv av Louise Penny

Mörkt motivNummer: 2229
Titel: Mörkt motiv
Författare: Louise Penny
Förlag: Wahlström & Widstrand
Utgivningsår: 2005/2012
ISBN:
978-91-46-22148-7
Betyg:
4 av 5

 

Om boken:
”När Jane Neal hittas död i skogen, skjuten med en pil rakt genom hjärtat, blåser det en kall höstvind genom den lilla byn Three Pines. Vem har dödat den omtyckta gamla damen? Och finns det en anledning till att Jane dödades under förberedelserna till den årliga konstutställningen?”

Den rutinerade kommissarie Armand Gamache får uppdraget att lösa fallet i den idylliska byn på landsbygden utanför Montreal. Lokalbefolkningen är fullständigt övertygade om att det hela är en tragisk olycka, men snart är kommissarie Gamache och hans team lika säkra på att Jane Neal inte alls dog på grund av en oförsiktig bågskytt, utan för att någon ville röja henne ur vägen.

Mörkt motiv är den första delen i en serie om kommissarie Gamache och den kanadensiska byn Three Pines invånare.

Min åsikt:
Spännande & mycket bra.

Köp boken:
Boken finns bland annat på Bokus & Adlibris.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Lämna ett svar