Lewis Winter måste dö av Malcolm Mackay

Lewis Winter måste döNummer: 2230
Titel: Lewis Winter måste dö
Författare: Malcolm Mackay
Förlag: Minotaur
Utgivningsår: 2013
ISBN:
978-91-85419-79-1
Betyg:
3 av 5

 

Om boken:
Man ska göra det man är bra på. Calum MacLean är bra på att döda. Han är tjugonio år gammal och har tagit livet av Glasgows invånare i nästan tio år. Calum får uppdrag från olika kriminella höjdare, uppdrag att röja andra kriminella ur vägen. Kanske någon som frågat för mycket, berättat för mycket eller helt enkelt börjat ta för sig på områden de borde låta bli.
En av de stora bossarna, Peter Jamieson, har en ny måltavla. Jamieson är inte störts, men han är pålitlig och på väg uppåt. Kan mycket väl bli störst. Om Calum får in en fot skulle framtiden förmodligen vara tryggad. Men är det verkligen det han vill? Uppdraget låter enkelt. Lewis Winter måste dö. Calum är rutinerad nog att inte fråga för mycket.

Min åsikt:
Bra & bitvis spännande.

Köp boken:
Boken finns bland annat på Bokus & Adlibris.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Lämna ett svar