Porträttet av dig av Isabel Wolff

Porträttet av digNummer: 2234
Titel: Porträttet av dig
Författare: Isabel Wolff
Förlag: Forum
Utgivningsår: 2011/2012
ISBN:
978-91-37-13761-2
Betyg:
4 av 5

 

Om boken:
Ella Graham är konstnär och försörjer sig på att måla porträtt. Ryktet har spritt sig i London om hennes unika förmåga att fånga själen hos var och en som poserar. Det blir en speciell stämning i hennes intima ateljé, som ofta får fungera som biktbås där modellerna avslöjar sina innersta hemligheter. Sorgen i hennes eget liv är att pappan försvann när hon var fem år.
När Ellas syster Chloë beställer ett porträtt av sin nya fästman Nate går hon motvilligt med på att måla det. Han verkar opålitlig, men visar sig vara en helt annan än den Ella trodde och de kommer snart varandra lite för nära. Samtidigt får hon ett högst oväntat mejl från sin pappa som inte hört av sig på trettio år, vilket rubbar hela hennes värld.

Min åsikt:
Fin, varm & intressant.

Köp boken:
Boken finns bland annat på Bokus & Adlibris.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Lämna ett svar