De drunknades strand av Domingo Villar

De drunknades strandNummer: 2238
Titel: De drunknades strand
Författare: Domingo Villar
Förlag: Ekholm & Tegebjer
Utgivningsår: 2009/2012
ISBN:
978-91-86048-33-4
Betyg:
3 av 5

 

Om boken:
I den kalla havsdimman utanför Galicien i nordvästra Spanien flyter en drunknad kropp iland i en liten fiskeby. Kriminalinspektör Leo Caldas kallas in från närliggande Vigo för att utreda vad som ser ut att vara ett självmord. Men det som från början tycks vara ett vanligt rutinärende förvandlas snart till en komplicerad mordutredning.

I en by där rädsla och misstänksamhet mot främlingar råder är det inte lätt att ta reda på sanningen. När Leo Caldas gräver djupare i byns historia upptäcker han händelser som kan ha kopplingar till det aktuella fallet: ett tio år gammalt skeppsbrott, en saknad ung kvinna och någon som har svurit att hämnas.

Min åsikt:
Bra & spännande.

Köp boken:
Boken finns bland annat på Bokus & Adlibris.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Lämna ett svar