Sucka mitt hjärta men brist dock ej av Mark Levengood

Nummer: 291
Titel: Sucka mitt hjärta men brist dock ej
Författare: Mark Levengood
Förlag: Piratförlaget
Utgivningsår: 2006
ISBN: 91-642-0210-0
Betyg: 5 av 5


Om boken:

Sucka mitt hjärta men brist dock ej är ett urval av Mark Levengoods texter. I många år har Mark tillhört de populäraste radiorösterna i P1:s ”Tankar för dagen”, likaså har han varit en älskad krönikör i dags- och veckopress. I denna volym finner läsaren texter som tål att återvändas till, ofta och gärna

Naturligtvis möter vi hela Marks myllrande släkt, de ogifta fastrarna med sina fromma suckar, mormodern på sängkanten som rasslar med sin gallstensburk i takt med radiopsalmen, det muttrande hembiträdet och den evigt frånvarande mamman på sina evighetslånga semestrar, där hon skickar vykort till barnen och skriver: ”Här är underbart. Jag saknar ingen av er!”

Min åsikt:
Underbara, tänkvärda texter som ger både ett gott skratt och en viktig eftertanke.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Lämna ett svar