Lögner av Charlotta von Zweigbergk

Nummer: 23
Titel: Lögner
Författare: Charlotta von Zweigbergk
Förlag: Ordupplaget
Utgivningsår: 2004
ISBN: 91-89618-61-0
Betyg: 3 av 5


Om boken:

Den underbara passionen blir ett missbruk. Bi kan inte avsluta förhållandet till Boris. Inte ens när kärleken förvandlas till ett kaos av lögner och svek. Boris slår henne aldrig, ändå blir Bi en misshandlad kvinna. Känslokast och lögner är de vapen som ersätter fysiskt våld. Skammen får Bi, som ändå hoppas på den stora kärleken, att ljuga för sig själv och sina vänner. Trots att Bi och Boris är vuxna människor när de fastnar i passionen sliter den nerver och hjärtan i strimlor. Kärleken får dem att göra saker de aldrig trott sig själva om.

Min åsikt:
En stark berättelse. Man blir arg, man blir glad och man ser kärlek!

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Ett svar på “Lögner av Charlotta von Zweigbergk“

  1. Jag har just läst den där boken och tycker att den var jättebra! Tyvärr ser jag att du blandat i hop bakgrundstexten med någon annan bok. Boken Lögner av Charlotta Von Zweigbergk handlar om Bi som blir förälskad i Boris.

    ”Den underbara passionen blir ett missbruk. Bi kan inte avsluta förhållandet till Boris. Inte ens när kärleken förvandlas till kaos av lögner och svek.

    Boris slår henne aldrig, ändå blir Bi en misshandlad kvinna. Känsokast och lögner är de vapen som ersätter fysiskt våld. Sakmmen får Bi, som ändå hoppas på den stora kärleken, att ljuga för sig själv och sina vänner.

    Trots att Bi och Boris är vuxna människor när de fastnar i passionen sliter de nerver och hjärtan i strimlor. Kärleken får dem att göra saker de aldrig trott om sig själva.”

    I övrigt vill jag tacka för en underbar sida som jag kikar in på nu och då för att få fina lästips! Tack!

Lämna ett svar