Ursäkta, men din själ dog nyss av Danny Wattin

Ursäkta men din själ dog nyssNummer: 2612
Titel: Ursäkta, men din själ dog nyss
Författare: Danny Wattin
Förlag: Piratförlaget
Utgivningsår: 2009
ISBN: 978-91-642-0300-7
Betyg: 3 av 5

 

Bokens första mening:
Han stod längst ut på avsatsen och tittade ned.

Om boken:
Det är Äggbankningsdag och allting är precis som vanligt. Ljuden från skolgårdens fortplantningsruta, småflickorna som strosar runt i väntan på att deponera sina äggstockar och Angelinorna som fnittrande bläddrar igenom sina kataloger i jakt på nya kändisar att göra barn med. Det finns ingen som helst möjlighet för Benjamin Albert Bonkenstein, till hälften Einstein, att veta att hela hans tillvaro snart kommer att vändas upp-och-ned. Ett händelseförlopp som börjar när han inleder ett hemligt förhållande med den genetiskt överlägsna överklassflickan Julia och slutar i en härva av mord, lögner och skönhetsideal så extrema att de riskerar rasera grunden för allt mänskligt liv.

Min åsikt:
Bra & annorlunda men lite svårläst.

Köp boken:
Boken finns bland annat på Bokus & Adlibris.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Lämna ett svar