UnderbaraClara: Vintagepimp och hemmafix av Clara Lidström

Vintagepimp och hemmafixNummer: 2623
Titel: Vintagepimp och hemmafix
Författare: UnderbaraClara Clara Lidström
Förlag: Bonnier Fakta
Utgivningsår: 2012
ISBN: 978-91-7424-218-8
Betyg: 3 av 5

 

Bokens första mening:
”Hur hinner du egentligen pyssla så mycket?” är en fråga som jag ofta får, inte sällan med ett nästan förebrående tonfall.

Om boken:
Hur gör jag för att fynda på loppis, och hur sjutton ska jag tänka för att få det mysigare hemma? Finns det något enkelt sätt att ta bort lukt från gamla secondhandplagg och vad ska jag hitta på för pysselprojekt när det kliar i fingrarna? I Underbara Clara – vintagepimp och hemmafix får du veta allt om hur du förvandlar ditt hus till ett hem! För Clara är pysslandet en livsstil som lika mycket handlar om att ta till vara resurser som att få utlopp för all uppdämd kreativitet. Läs om hur du skapar det perfekta lapptäcket av gamla nötta kökshanddukar; hur du enkelt klär om din favoritfåtölj eller hur du förvandlar dina slitna gamla sneakers till ett annorlunda blomsterarrangemang. Praktiska tips varvas med personliga tankar och betraktelser över livet i en 30-talsvilla i Norrlands inland. Boken är sprängfylld med såväl inspirationsbilder som konkreta projekt som hjälper dig att skapa ett mer personligt och hemtrevligt hem. Projekt ur boken: Väglampett Bjudskålen Annorlunda anslagstavla Pimpad byrå Scrappat skåp

Min åsikt:
Inspirerande.

Köp boken:
Boken finns bland annat på Bokus & Adlibris.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Lämna ett svar