Bedragen av Lyndsey Harris & Andrew Crofts

Nummer: 345
Titel: Bedragen
Författare: Lyndsey Harris & Andrew Crofts
Förlag: Bra Böcker
Utgivningsår: 2006/2007
ISBN: 91-7002-419-7
Betyg: 5 av 5Om boken:

Sarah Harris är en normal, glad och populär liten flicka. Men när hon är sex år blir hennes liv till ett helvete – hon faller offer för en ett och ett halvt år lång hatkampanj. Inom kort blir hon avstängd från skolan, skild från sina vänner och fullständigt förvirrad och skräckslagen. Hennes lyckliga barndom är förstörd för alltid.

Sarahs underliga beteende blir till en mardröm för hennes mamma, Lyndsey. Hennes lilla flicka, dottern hon älskar så mycket, verkar ha förvandlats över en natt, och gör saker otänkbara för en sexåring, saker som gör Lyndsey rädd för sitt eget barn. Hon stjäl rakblad. Försöker förgifta sin vänner. Anklagar sina föräldrar för sexuellt utnyttjande.

Snart är Lyndseys äktenskap på väg att kollapsa, de sociala myndigheterna inblandas, och plötsligt kämpar Lyndsey både för att hålla ihop sin familj och för att rädda sin dotters mentala hälsa.

Den enda som står vid Lyndseys sida är Tanya, hennes vän sedan fjorton år, den enda hon kan vända sig till. Men så får Lyndsey ett telefonsamtal och den hemska sanningen avslöjas: Sarah är oskyldig, och Lyndsey är offer för det mest kränkande svek man kan tänka sig.

Min åsikt:
När jag läste den här boken så grät jag, den berörde mig djupt och denna lilla flickas tragiska historia är skrämmande.

Läs den!

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

2 svar till “Bedragen av Lyndsey Harris & Andrew Crofts“

  1. Susanne skriver:

    Tusen tack för vinsten, jag ser verkligen framemot att läsa denna bok!

    Men jag som är så känslig…hur ska detta gå, då det är en sann historia.

  2. Ayan Awad skriver:

    Den här boken låter hemsk, jag blir ursentimental när jag läser sådana böcker. Jag hoppas den är lika bra som bokrecensionen!

Lämna ett svar